Espace aquatique
Espace aquatique
Espace aquatique
Espace aquatique
Aquapark

Camping in Loire Atlantique met een aquapark

Op het programma: ontspanning en welzijn. Het zwembad van het kampeerterrein La Tabardière met 4 sterren, gelegen in de regio Pays de la Loire, is overdekt en verwarmd, tot grote vreugde van zowel de kinderen als de volwassenen. Een solarium in openlucht is eveneens voorzien.

Wie houdt van zwemmen of spelen in het water zal veel plezier beleven aan een duik in ons overdekt zwembad, dat geopend is van 11 april tot 19 september 2020.

Zelfs de koukleumen hebben geen excuus want het zwembad wordt verwarmd tot 28°! U kunt zich ontspannen, pootjebaden of baantjes trekken.

Ook wie houdt van glijden kan zich volop uitleven dankzij de glijbaan met 4 stroken en een eigen bad dat wordt verwarmd tot 23 graden.

En onze jongste gasten kunnen de geneugten van het water ontdekken in het kikkerbad... onder toezicht van hun ouders natuurlijk!

En tussen het duiken en zwemmen in het bad kunt u nog wat van de zon genieten op een ligstoel onder een parasol.

De toegang tot dit alles is gratis dankzij het armbandje dat u van ons kreeg bij aankomst.

Minderjarigen vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van hun wettelijke begeleiders. Het zwembad en zijn omgeving zijn alleen bestemd voor onze gasten en zijn verboden voor bezoekers.

Let op: bermuda's en zwemshorts worden in het zwembad niet geaccepteerd.

Overdekt zwembad geopend van 11 april tot 19 september 2020

Zoek ons situation camping itsas mendi carte côte basque