Attractieparken
Legendia Parc
Croisic mariene aquarium
Planète sauvage

Attractieparken

Enkele ideetjes voor een dagje uit met het hele gezin...

Planète Sauvage - Port St Père ongeveer 30 kilometer van de camping La Tabardière**** - Korting tickets verdeeld op de camping.

Verandering van omgeving, aan uw voertuig op een natuurlijke en ongerepte. Meer dan 1000 dieren 150 soorten zijn vertegenwoordigd.

Een volledige dag van de reis en de ontdekking wacht.

Planète Sauvage < klik hier

Le parc des Légendes - Frossay tot 15 km van de camping. 33 hectare, uniek in Frankrijk, gewijd aan verhalen, legenden en bijgeloof. Een 1/2 dag tussen en shows. Laat u het hart van een magische wereld te dragen.

Parc des Légendes < klik hier

► Le Puy du Fou - Een historische themapark. Ga terug in de tijd, net voor een verblijf in Puy du Fou in de buurt van Les Herbiers ongeveer een uur en half van de camping. Tickets bij de ingang.

Puy du Fou < klik hier

L'Océarium du Croisic - De onontkoombare familie-uitje. Je woont in het hart van de zeeën en oceanen van de wereld voor meer dan 2 uur. Ontdek meer dan 2.000 zeedier exemplaren.

Océarium du Croisic < klik hier

Pornic Aventure - Het avontuur in het hart van het bos, in een uitzonderlijke site !

Cursussen speciaal ontworpen voor de jonge avonturiers. Evolueren door bruggen, zip-lijnen, touwbruggen en andere klimplanten. Meer dan 700 meter van de steile afdaling over de vijver van Val Saint Martin.

Pornic Aventure < klik hier

Zoek ons situation camping itsas mendi carte côte basque